• {{passengers.adults}} {{ passengers.adults === '1' ? 'Vuxen' : 'Vuxna' }}
  • {{passengers.adults != '0' ? ', ' : ''}} {{passengers.children}} Barn (2-11 år)
  • , {{passengers.infants}} Spädbarn (0-23 mån)
  • {{passengers.youths}} {{ passengers.youths === '1' ? 'Ungdom (12 - 25 år)' : 'Ungdomar (12 - 25 år)' }}
  • {{passengers.seniors}} {{ passengers.seniors === '1' ? 'Senior (65 år eller äldre)' : 'Seniorer (65 år eller äldre)' }}
  • {{passengers.students}} {{ passengers.students === '1' ? 'Studenter' : 'Studenter' }}

Max antal passagerare i en bokning

Oslo

Oslo är en av de rikaste städerna i Europa, mycket tack vare Norges blomstrande oljeindustri. Detta syns på de glastäckta skyskraporna, den nya tunnelbanan och naturligtvis en mängd trendiga restauranger, barer och butiker. Denna vackra stad som ständigt växer och utvecklas är belägen vid Oslofjorden.

Ett myllrande och intressant stadsliv såväl som närhet till en storslagen natur. Staden har många olika stadsdelar som var och en har sin egen karaktäristiska prägel. En livlig stad som aldrig kommer att lämna dig uttråkad. De centrala delarna runt huvudgatan Karl Johan och det kungliga slottet, kallas helt enkelt för Centrum. Sevärdheterna i det här området är Stortingets riksdagsbyggnad och Oslos domkyrka. Akershus slott och fästning ligger centralt i hjärtat av staden vid kanten av Oslofjorden. Ännu en stor turistattraktion är Aker Brygge, tvärs över vattnet från fästningen, här hittar du restauranger, köpcenter, mysiga promenadstråk samt terminalen för Nesoddenbåtarna.

Det är ofta festivaler och konserter runt om i staden. Varje årstid har sin egen charm och det finns lika många aktivitet på vintertid som det gör på sommaren. Otroligt nog kan du ta med dig skidorna på tunnelbanan, åka upp till Holmenkollen, spänna på dig skidorna och köra några åk. Det finns ingen huvudstad i världen som har något liknande. Ett kulturellt centrum med naturen så nära inpå är verkligen unikt. Oslo Lufthavn är belägen 47 km nordöst om Oslo, bästa transportmedlet dit och därifrån är med tåg. Transporten med tåg tar 19 minuter.